X

Boomplantprogramma 2017-18

De stichting Heg&Landschap heeft ook dit seizoen weer de mogelijkheid om plantgoed voor inheemse bomen en struiken te leveren. Particulieren, lokale groepen en organisaties kunnen tegen een minimale vergoeding plantgoed ontvangen. Dit wordt mogelijk gemaakt door een samenwerkingsovereenkomst tussen de stichting Heg&Landschap en de Fondation Yves Rocher. Deze Franse organisatie stimuleert wereldwijd het aanplanten van bomen (zie bijv. Ethiopië verslag) om de biodiversiteit te ondersteunen. Heg&Landschap organiseert het Plant-for-the-Planet programma van de Fondation in Nederland voor het 5e achtereenvolgende jaar. Dit jaar met een maximaal aantal planten van 50.000 stuks.

Wil je meer weten en bekijken of je aan het programma zou kunnen meedoen, lees dan het document Boomplantprogramma 2017-18 en bekijk de lijst met beschikbare soorten (zo lang de voorraad bij de kwekers strekt), maten van het plantgoed en de vastgestelde eigen bijdrage.De prijslijst is op 4 nov. aangepast. Vanaf 4 nov. is de eigen bijdrage Zuurbes en Inlandse vogelkers met resp. € 0,10 en € 0,20 verhoogd, Rosa tomentosa met € 0,10 verlaagd en Ruwe iep is niet beschikbaar.

Ben je geïnteresseerd en denk je te voldoen aan de gestelde voorwaarden, stuur ons dan per email het volgende:

Je ontvangt z.s.m. antwoord. Heb je vragen stuur ons dan een berichtje. De actie loopt zolang de voorrraad strekt, maar naar verwachting zullen we tot januari aanvragen kunnen honoreren. We zullen op deze website aangeven als het maximaal aantal uit te geven planten in zicht komt.

We gaan proberen om de 4-6 weken een afhaaldag te organiseren in Berghem. De mogelijkheid elders af te leveren is toegelicht in Boomplantprogramma 2017-18. De eerste afhaaldag in Berghem proberen we te organiseren op vrijdag 17 november.

Voor nadere informatie kun je terecht bij: Lex Roeleveld, E: stichting&hegenlandschap.nl. Vergeet s.v.p. niet je tel.nr. te vermelden.

We kijken uit naar je aanvraag.