X

Cursussen 2023-2024

De komende maanden staan er (zie hieronder) een aantal cursussen heggenvlechten gepkand. De meeste eendaagse cursussen al diegenen die nog nooit met het bijltje gehakt hebben, maar ook voor de minder ervaren heggenvlechters. Voor de meer ervaren heggenvlechters organiseren we op zaterdag 9 maart, de dag voor het NK Maasheggenvlechten, een masterclass. Deze wordt door ons georganiseerd maar gegeven door Engelse, Welsh en Ierse heggenvlechters. Mocht je geinteresseerd zijn in een cursus of vragen hebben, laat het ons weten: info@hegenlandschap.nl . Let voor sommige cursussen dien je je bij een andere organisatie op te geven. Dat staat genoemd in de beschrijvingen hieronder.

Momenteel staan er geen andere cursussen gepland.

Er zullen de komende weken en maanden nog nieuwe cursusdagen aan de agenda worden toegevoegd. Waarschijnlijk ook cursussen in hakhoutbeheer en in hetwerken met hazlaar hakhout voor moes- en siertuin.

Masterclass heggenvlechten

Masterclass heggenvlechten

Zaterdag 9 maart 2024

Meer informatie

Masterclass heggenvlechten

Komend seizoen organiseren we weer een masterclass heggenvlechten. Waar in Midden_Nerderland is nog niet bekend maar de datum ligt wel vast, nl. zaterdag 9 maart 2024. De dag voor het NK Maasheggenvlechten. De cursus zal worden gegeven door professionele Engelse, Welsh en Ierse heggenvlechters. De kosten voor deelname bedragen € 75. Ervaring is vereist. Heb je belangstelling, stuur dan een mailtje naar info@hegenlandschap.nl .

Foto's van het evenement zijn te vinden op de fotopagina. Op de foto's hieronder 2018, Roggebotstaete, werkend aan een hele grote hazelaarheg.